free website creation software

OliCoin: Promou i recompensa la recuperació d'olis vegetals usats

Un litre d'oli de cuina contamina 1.000 litres d'aigua i suposa un problema afegit a la depuració d'aigües residuals. Oferim un sistema integral d'incentiu i recompenses pensat per a deixalleries i punts de recollida.

Com funciona?

Les persones usuàries acumulen 100 OliCoins per 100ml d'oli usat que després podran bescanviar per premis, descomptes o donacions.

1

Aportació d'oli vegetal usat al punt de recollida

A la deixalleria o punt d'aportació es pesa el contingut aportat i s'ofereixen 100 OliCoins per 100ml d'oli vegetal usat a través d'un cupó o escanejant un codi QR.

2

Acumulació d'OliCoins a l'aplicació

Els OliCoins s'acumulen al compte de l'APP de la persona usuària. Podrà consultar en temps real el saldo, consultar el catàleg o transferir OliCoins a un altre compte. 

3

Bescanvi per premis, descomptes o donacions

La persona usuària podrà bescanviar els seus OliCoins per un regal directament des de l'APP que podrà recollir a la deixalleria o punt d'aportació o fer una donació a una ONG.

Mobirise

Què us oferim?

APP exclusiva que inclou la vostra imatge corporativa

L'aplicació us permetrà registrar i monitoritzar els OliCoins que guanyin les persones usuàries, podent extreure estadístiques i fcilitant el seguiment de l'oli recollit. Incorpora un sistema segur de transaccions, escàner de codis QR i catàleg d'ofertes. 

Servei integral 

La tecnologia és important, però una bona dinamització i comunicació dels projectes és essencial. Us oferim un servei integral que inclou consultoria, acompanyament i promoció de la vostra iniciativa. 


Contacteu amb nosaltres per a més informació

Organitzacions que confien en nosaltres

Desenvolupem projectes amb organitzacions públiques i privades

© 2019 Circular Tokens. Tots els drets reservats. - hello@circulartokens.com - Tel: +34 932 710 200